tiistai 31. toukokuuta 2016

Hellettä

Kuten eilisessä blogipäivityksessä kerron, eilen mentiin "hampaanpoistoon", josta eläinlääkäri ohjasi meidät juurihoitoon. Tänään sitten mentiin "juurihoitoon", josta kuitenkin tuli taas hampaanpoisto. Ympyrä sulkeutui.

Hampaan lohkeama oli sellainen, ettei siinä paikka olisi kestänyt, joten nyt Nellalla on pysyvästi ekaluokkalaisen hymy, joskin aukko on takahammasrivistössä.

Eläintenhoitaja ihaili Nellan hymyä, kun se näki minut leikkauksen jälkeen. Neppulainenhan hymyilee nostamalla vasenta suupieltä irvistykseen ja usein vielä aivasteleekin samalla, jos on oikein iloinen. Hassu koira.

Mammaa nukuttaa vieläkin

Olen kyllä usein ollut tyytyväinen tähän eteläisen Suomen eläinlääkäritarjontaan. Rovaniemen seudulla oli turha haaveillakaan pieneläinpäivystyksestä ja nyt noin tunnin ajomatkan päässä on kolme 24/7 eläinsairaalaa. Apu on aina lähellä.

Nellan operaatio kesti useita tunteja, joten kävin välillä kotona tsekkaamassa pentuja. Jätin pentulaatikon oven avoimeksi lähtiessä ja laatikossa ei ollutkaan yhtään pentua kotiin tullessani. Suurin osa kömpi esiin sohvan alta, ja pojilla oli oma "miesluola".

Kuukusten oma pesä





Tytöistä Lapinlemmikillä on luolakoiran piirteitä, tosin vähän pehmeämmin kuin noilla äijillä. Se oli havainnut loistavan pesäkolon sohvan käsinojan ja seinän välistä, jossa tyynyt ovat päiväunilla. Siellä Lemmikkieläimeillä oli mukava päivätorkkupaikka.

Lemmikin luola

Blogipäivityksissä voi tulla nyt muutaman päivän katkos. Taka-alalla olleet työt vaativat vielä viimeisen rutistuksen ennen maanantaina alkavaa lomaa. Lapinporokoirakeskeinen elämäni muuttuu loppuviikoksi painotukseltaan Lappi-ja porokeskeiseksi. Hemmi saa vuorostaan keskittyä koiriin ja elää pentuelämää.

Blogia kirjoittaessa Korpikihokki heräsi iltaunilta ja tuli kysymään, mitä minä oikein teen. Silläkin on siis työkoiran vinkeitä ja halua tutustua työvälineisiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti